Pipe connection

Pipe connection aanbod

De pipe connections uit het UNI-Coupling aanbod voldoen aan de hoogste keuringseisen. De pipe connections zijn zeer geschikt voor de scheepvaartindustrie omdat ze temperatuur- en corrosiebes­tendig zijn. Voor de buitenkant van de buiskoppelingen gebruiken we de hoogwaardige staalsoort W5 (316).
De binnenzijde is voorzien van een gepatenteerd rubber dat axiale bewegingen en angulaire vervorming compenseert.

Pipe connection met ontelbare voordelen

De voordelen van de UNI-Coupling pipe connections zijn ontelbaar. Het is een universeel systeem dat met een uniek gepatenteerde afdicht­ingsoplossing en verankeringseffect toepasbaar is op allerlei soorten pijpleidingen. De UNI-Coupling producten zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen van 5 mm tot een uitwendige diameter van 4 meter. Voor de complete lijst met voordelen van onze buiskoppelingen verwijzen we u graag door naar de onderstaande lijst.

Service van UNI-Coupling

UNI-Coupling is onderdeel van United Pipeline Products holding. Daardoor zijn klanten verzekerd van een zeer goede ser­vicegraad, snelle levering en een grote betrokkenheid. En zoals u van ons gewend bent, zijn onze prijzen uitermate scherp.

Al meer dan 25 jaar is United Pipeline Products holding de  totaalleverancier van roestvaststalen reparatieklemmen en buiskoppelingen.

Meer informatie over United Pipeline Products kunt u terecht op de UNI-Coupling bedrijfspagina.