Buiskoppelingen van UNI-Coupling

Buiskoppelingen assortiment

De buiskoppelingen uit het UNI-Coupling assortiment voldoen aan de hoogste keuringseisen. De buiskoppelingen zijn bij uitstek geschikt voor de scheepvaartindustrie doordat ze corrosie- en temperatuurbes­tendig zijn. Voor de buitenzijde van de buiskoppelingen maken wij gebruik van de hoogwaardige staalsoort W5 (316).
De binnenkant is voorzien van een gepatenteerd rubber dat axiale bewegingen en angulaire vervorming compenseert.

Buiskoppelingen met ontelbare voordelen

De voordelen van de UNI-Coupling buiskoppelingen zijn ontelbaar. Het is een universeel systeem dat met een uniek gepatenteerde afdicht­ingsoplossing en verankeringseffect toepasbaar is op allerlei soorten pijpleidingen. De UNI-Coupling producten zijn duurzaam, hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen van 5 mm tot een uitwendige diameter van 4 meter. Voor de complete lijst met voordelen van onze buiskoppelingen verwijzen we u graag door naar de onderstaande lijst.

Service van UNI-Coupling

UNI-Coupling maakt deel uit van de United Pipeline Products holding. Daardoor zijn klanten verzekerd van een hoge ser­vicegraad, snelle levering en een grote betrokkenheid. En zoals u van ons gewend bent, zijn onze prijzen uitermate concur­rerend.

Al meer dan 25 jaar is United Pipeline Products holding de  totaalleverancier van roestvaststalen reparatieklemmen en buiskoppelingen.

Meer informatie over United Pipeline Products kunt u terecht op de UNI-Coupling bedrijfspagina.