UNI-Coupling & United Pipeline Products

United pipeline products

UNI-Coupling is onderdeel van United Pipeline Products. United Pipeline Products is al meer dan 25 jaar totaalleverancier op het gebied van roestvaststalen reparatieklemmen en -koppelingen. De moderne fabriek in het Brabantse Sint-Oedenrode is onze thuisbasis. Met meer dan 50 medewerkers produceren wij vanuit deze locatie betrouwbare en unieke producten voor vele sectoren over de hele wereld.

De United Pipeline Products holding bestaat uit de volgende bedrijven:

  • HUWA International Pipeline Products B.V.
  • Romacon Petro B.V.
  • Romacon Pipeline Products B.V.
  • UNI-Coupling B.V.
  • Gekave International B.V.
  • Hegawa B.V.

Producten UNI-Coupling

Op basis van klantspecificaties leveren we reparatieklemmen en -koppelingen voor leidingen. Onze producten voldoen aan alle hedendaagse normen voor drinkwaterleidingen, gasvoorziening, oliepijpleidingen en sinds kort ook voor leidingen in de petrochemische on- en offshore industrie. De producten uit de UNI-Coupling productlijn zijn zeer interessant voor de scheepvaart, scheepsbouw en andere industrieën.

Certificeringen

Met certificeringen zoals ABS, DNV GL, LR, ISO 9001:2008 en ISO 14001 zijn onze klanten er zeker van dat wij volgens internationale voorschriften produceren en werken. Voor onze producten gebruiken wij enkel hoogwaardig roestvrijstaal en rubber. De draadaftakkingen en flenzen zijn leverbaar in alle internationaal geldende normen.

Kijk voor meer informatie en specificaties over de verschillende bedrijven binnen de United Pipeline Products groep op onze algemene website.